BİNGÖL / MERKEZ - Vali Kurtuluş Şişmantürk Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliği düzenlendi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

14 Mart Dünya Pi Günü okulumuzda yapılan etkinlikler ile kutlandı.

Mrt

2. Dönem 1. Sınav takvimi yayınlandı. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Afet Haftası kapsamında İl AFAD müdürlüğü tarafından okulumuzda afetler ile ilgili bilgilendirme ve deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube tarafından öğrencilerimize Güvenli Trafik eğitimi verildi.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bursluluk Sınavı Başvuruları 13 Şubat'daBaşlayıp 1Mart tarihinde sona erecektir.

Şbt

Bingöl Amerikan Koleji Matematik Olimpiyatlarında okulumuz Bingöl Şampiyonu olmuştur.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem temel eğitim dersleri okul genelinde yapılacak 2.ortak sınavlar için konu soru dağılım tabloları aşağıda tablo halinde yayımlanmıştır.

Ara

Bilim Yolu Projesi KApsamında okulumuz öğrencileri ile Bingöl STEM merkezine gezi düzenledik.

Kas

Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda kutlama programı düzenlendi.

Kas

Okulumuzun bahçe duvarında ve mescidinde Resim Öğretmenimiz Mehmet Korkmaz öncülüğünde öğrencilerimiz tarafından boyama çalışmaları yapıldı.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Sınav programı.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Cumhuriyet'in 100. yılında 100 öğrenci 100 fidan etkinliği kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından fidan dikimi yapıldı.