BİNGÖL / MERKEZ - Vali Kurtuluş Şişmantürk Ortaokulu

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem temel eğitim dersleri okul genelinde yapılacak ortak sınavlar için konu soru dağılım tabloları aşağıda tablo halinde yayımlanmıştır.

Ekm

Yazılı ve uygulamalı sınavlar ve değerlendirmelerine ilişkin usul ve esasları belirleyen Millî Eğitim Bakanlığı Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesi yayımlandı.

Ekm

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı okul aile birliği toplantısı yapıldı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında tüm okullarda eş zamanlı yapılan "Tahliye Tatbikatı" na Bingöl Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Usta'nın katılımıyla okulumuzda gerçekleştirildi.

Ekm

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ etkinlikleri kapsamında Bingöl Üniversitesinden Dr. Öğr. Görevlisi Bayram  Yurt tarafından okulumuz öğrencilerine  sağlıklı beslenme konusunda söyleşi yapıldı.

Ekm

25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası münasebetiyle Bingöl İtfaiye müdürlüğünden okulumuza gelen ekipler tarafından öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Mevlid-i Nebi, İslam peygamberi Hz. Muhammed'in doğumunun sene-i devriyesidir. Her yıl Rebiülevvel ayının 12. gecesi kutlanan Mevlid Kandili'nin ertesi günü başlayan hafta, Mevlid-i Nebi Haftası olarak adlandırılır. Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmeni Veysel Korkutata ve Müzik Öğretmenimiz Fatma Polatoğlu önderliğinde kutlama programı düzenlendi.

Haz

Müzik Öğretmenimiz Fatma Polatoğlu hocamızın hazırladığı THM-TSM konseri ve Resim Öğretmenimiz Güler Bakan Hocamızın öğrencileri ile yıl boyunca yaptıkları resimlerin sergilendiği resim sergisi düzenlendi.

Haz

Tükçe öğretmenimiz Sibel Öz Hocamızın hazırladığı yılsonu şiir dinletisi-tiyatro gösterisi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Deniz Yeşilcan hocamızın hazırladığı Jimnastik salon gösterisi yapıldı.